Хотелско обзавеждане - спално бельо от най-високо качество


Луксозното спално бельо е съществена част от преживяването на гостите в хотелите. Нашата гама от спално бельо включва всичко, от което се нуждаете, от калъфки за възглавници до покривки . Имате разнообразие от различни материали и модели, от които да избирате. Можем да ви предоставим и текстил по поръчка, създаден специално за вашите нужди.

  • Чаршафи (долен, калъфки, плик)- единични, приста, спалня, мега спалня
  • Възглавници - пухени, със силиконов пълнеж, анатомични
  • Олекотени завивки - пухени, със силиконов пълнеж
  • Покривала за легла
  • Протектори за легла
  • Хавлиени изделия - халати, кърпи за баня и ръце, кърпи за под тип "крачета"
  • Пердета и завеси

Меко текстилно обзавеждане - покривала, одеяла, шалтета, пердета

Ние ви предлагаме персонализирани решения за меко обзавеждане за стилни хотелски стаи. Нашата селекция включва декоративни възглавници , покривала , завеси и постелки . Имаме богат избор от различни модели, от които да избирате, но също така можем да създадем персонализирани модели. Ние произвеждаме всички меки материали за обзавеждане, изработени по ваши измервания и според вашите желания. Мекото обзавеждане прави голяма разлика във външния вид на вашия хотел и Ви помага да се разграничите от конкурентите.

Кърпи за баня и подови хавлии 'краче'

Нашата гама от текстил за баня включва цялостна основна колекция от кърпи и подови хавлии. Можете да изберете текстил за баня от разнообразието от нашата основна колекция или можем да ви помогнем да проектирате персонализирани решения за вашите нужди.

Халати за баня в бяло

Нашата колекция за текстил в хотела също включва различни луксозни халати. Можете да изберете от нашата основна колекция. Халата дава луксозен завършек, който се отразява на имиджа на вашия хотел и на клиентите.

Възглавници с пух или силиконов пълнеж

Добрият сън започва с легло и удобни възглавници. Висококачественият завършек добавя луксозна нотка на хотелската спалня. Разполагаме с многообразие от възглавници, за които да мечтаете - отлично допълнение към перфектния нощен сън в хотелската стая или у дома.